G-LV3HZYKHTF

KELI Autókozmetika

Dunavarsány

Rólunk

Az Ön igényeinek megfelelően

Szakszerűen

Verhetetlen áron

Célunk az Ön elvárásainak maximális kielégítése

Keli autókozmetika Dunavarsány

Autókozmetikába vinni az autót ma már nem luxus. A családok második legnagyobb értéke és mint ilyen ugyanúgy tisztán kell tartani, mint a lakásokat, az értékét pedig meg kell őrizni.

Az autók értékét pedig úgy lehet megőrizni, hogy védjük a karosszériát a külső környezeti ártalmakkal szemben. Azonban nagyon fontos, hogy közben ne ártsunk a környezetünknek. A Dunavarsányban működő Keli autókozmetika odafigyel a környezetre, éppen ezért választottuk a környezetbarát, víz felhasználása nélküli nanotechnológiát.

Az autótisztítás során pedig nem kerül semmilyen szennyező anyag a természetbe.

Flotta

Árainkat több autó, illetve flotta takarításánál kedvezőbben alakítjuk ki, megbeszélés alapján. Figyelembe vesszük az autók mennyiségét, a tisztítás gyakoriságát.

Hívjon és beszéljük meg! 

Megálmodtam és megteremtettem

Kelemen Zsolt vagyok….mindig is szerettem az autókat, ugyanakkor mindig is szerettem a tisztaságot. Folyamatosan takarítottam is az autókat, jó érzés egy tiszta ápolt autóba beülni. A sikerélmény is hajtott. Így elkezdtem képezni magam és megnyitottam az autókozmetikát.

Hozd el az autódat és én kitakarítom, remélhetőleg a legnagyobb megelégedésedre.

Amíg Ön bevásárol, addig én kívül letakarítom az autóját

Akár egy parkolóban is, vagy egy udvarba, víz nélkül ki tudom takarítani az autót

Ha hozzám hozza az autót, akkor Önt hazaviszem, nem kell második autót szervezni

Több autó esetén kitelepülünk

Takarítani mindenki tud. Ez így is van.

Azonban egy autót letakarítani, nem ugyanaz, mint egy lakást. Vannak nehezebben elérhető helyek, rácsok amihez speciális szerszám kell. Szükség van olyan tisztítószerekre, amikkel ki lehet szedni a foltokat nem pedig elmaszatolni. Az autó külsejét is kíméletes, sérülésmentesen kell tisztítani. Az otthon használatos szivacsok, dörzsölőszerek  ártanak a fényezésnek. Az általunk alkalmazott nanotechnológiás autókozmetikai tisztítószerek speciálisan erre lettek kifejlesztve.

Bízza rám, én megoldom!

Elhoztam a Kelihez az autómat és szuper lett. Kívül-belül patyolattiszta. Ajánlom a Zsoltit mindenkinek, aki tényleg tiszta autót szeretne.

Kelemen Zsolt

Kapcsolat:

+36 30 948-4073

keliautokozmetika@keliautokozmetika.hu

Cím:

Dunavarsány, Taksony, Dunaharaszti, Budapest és vonzáskörzete

Legyen az autód mindig tiszta!