G-LV3HZYKHTF

A fékpor eltávolítása házilag

Mindenképpen speciális szer kell a felniken lévő fékpor, kátrány, kosz eltávolítására. A KELI autókozmetikában többféle szert használva távolítjuk el a fékport.

Az alufelnik használatával az autó szebbnek, látványosabbnak, menőnek tűnik. Azonban, ha a rárakódott szennyeződéstől szinte nem látszik, akkor célját vesztette. Az egyszerűbb ötküllős’ felniket könnyebb takarítani, de vannak bonyolultabb mintázatúak, amiken vannak nehezebben elérhető felületek. Az alufelniket nem célszerű kefével takarítani, mert karcos lehet.

Vannak olyan speciális felnitisztításra alkalmas szerek, amik, ha a felületre kerülnek, akkor rövid idő elteltével feloldja a fékport, sőt a rozsdafoltokat is, amit ezután már egyszerű letörölni egy törlőkendővel. Ha pedig már tiszta a felni, célszerű befújni egy védőbevonattal.

A védőbevonat egy ideig megóvja az újabb szennyeződéstől a felniket. 

A fékport házilag is el lehet távolítani, a felnit otthon is le lehet takarítani. Mégis először célszerű egy autókozmetikában letakaríttatni. Azután  már otthon is karban lehet tartani, a tisztaságot meg lehet őrizni, ha kb. 2-3 havonta letakarítjuk. 

 

Hívja a KELI Autókozmetikát!

+36 30 948-4073